Tjänster

Tjänster

Mina tjänster

Logotyp - Tjänster Naula Design

Logotyp & grafisk profil

Din logotyp har ett oerhört ansvar. Den ska inte bara vara en symbol för ditt företag utan också förmedla viktiga värden för ditt varumärke. Jag hjälper dig med prisvärda, tidlösa logotyper för dig som är nyuppstartad, men även kompletta visuella identiteter eller genomgång av din befintliga kommunikation.


Trycksaker - Tjänster Naula Design

Original & trycksaker

Formgivning och originalarbete av alla typer av trycksaker. Broschyrer, affischer, montrar, bilfoliering, inbjudningar eller böcker. Antingen efter en förutbestämd design och/eller befintlig grafisk profil alternativt hjälp från grunden med idéer om innehåll, format och form.


Presentationer - Tjänster Naula Design

Presentationer

En ofta bortglömd pusselbit i företagets kommunikation. När ni ska presentera företaget, det ekonomiska resultatet eller kanske din nya företagsidé så är utformningen otroligt viktig. Presentationen ska inte bara vara tydlig och nå fram utan också upplevas professionell.


Rörlig grafik, motion graphics Naula Design

Rörlig grafik

Motion graphics är nuförtiden standard i digital annonsering, på sociala medier och i presentationer mm. Det är mer än bara animering, det är konsten att berätta något och att föra fram ett budskap, gärna på begränsad tid och med rätt känsla. Har du en utmaning? Hör av dig!


Illustrationer - Tjänster Naula Design

Illustration

Penna och papper är härligt! Jag börjar ofta skissa för hand för att sedan digitalisera och färdigställa digitalt. Jag illustrerar dels privat (emilnaula.com) men självklart också i arbetet. Kartor, figurativa bilder, känslouttryck eller organisationsmodeller mm.


Webb och sociala medier - Tjänster Naula Design

Webb & sociala medier

Att ha en webbplats har länge ansetts standard för seriösa verksamheter och idag väljer många företag också att synas i sociala medier. Jag hjälper dig både med webbplats och smarta och slagkraftiga inlägg eller stories för t ex Instagram.


Se exempel på tidigare utförda uppdrag.