Tjänster

Tjänster

Mina tjänster

Jag kan erbjuda hjälp med flera olika delar inom din kommunikation. Det kan vara en enklare folder, en presentation eller kanske en skylt. Står du kanske inför att bygga upp ett nytt varumärke och vill ta fram en logotyp och grafisk identitet? Stort som smått så vinner du alltid på att ge ett professionellt intryck, jag hjälper dig gärna.

LOGOTYP & GRAFISK PROFIL

Din logotyp har ett oerhört ansvar. Den ska inte bara vara en symbol för ditt företag utan också förmedla viktiga värden för ditt varumärke. Jag hjälper dig med tidlösa logotyper för dig som är nyuppstartad, men även kompletta visuella identiteter för ditt företag.


ORIGINAL & TRYCKSAKER

Formgivning och originalarbete av alla typer av trycksaker. Broschyrer, affischer, montrar, bilfoliering, inbjudningar eller böcker. Antingen efter en förutbestämd design och/eller befintlig grafisk profil alternativt hjälp från grunden med idéer om innehåll, format och form.


PRESENTATIONER

En ofta bortglömd pusselbit i företagets kommunikation. När ni ska presentera företaget, det ekonomiska resultatet eller kanske din nya företagsidé så är utformningen otroligt viktig. Presentationen ska inte bara vara tydlig och nå fram utan också upplevas professionell.


RÖRLIG GRAFIK

Motion graphics är nuförtiden standard i digital annonsering, på sociala medier och i presentationer mm. Det är mer än bara animering, det är konsten att berätta något och att föra fram ett budskap, gärna på begränsad tid och med rätt känsla. Har du en utmaning? Hör av dig!


ILLUSTRATION

Penna och papper är härligt! Jag börjar ofta skissa för hand för att sedan digitalisera och färdigställa digitalt. Jag illustrerar dels privat (emilnaula.com) men självklart också i arbetet. Kartor, figurativa bilder, känslouttryck eller organisationsmodeller mm.


WEBB & SOCIALA MEDIER

Att ha en webbplats har länge ansetts standard för seriösa verksamheter och idag väljer många företag också att synas i sociala medier. Jag hjälper dig både med webbplats och smarta och slagkraftiga inlägg eller stories för t ex Instagram.


Se exempel på tidigare utförda uppdrag.