Om Emil Naula, Naula Design, professionell grafisk formgivare sedan 2012

Om Emil Naula, Naula Design, professionell grafisk formgivare sedan…

Grafisk formgivare i Dalarna

Hej! Jag är Emil Naula, grafisk formgivare. Jag började arbeta på frilans från Barcelona 2012, men bor och arbetar idag i Djura utanför Leksand i Dalarna.

Vare sig projektet är stort eller litet så är det oerhört viktigt för mig att det jag levererar alltid håller hög nivå och är väl genomarbetat.

Jag arbetar med lokala företag som just startat upp och behöver en professionell logotyp, men även med byråer som behöver hjälp med uppdrag till större nationella eller globala kunder.

Min passion är att arbeta med något som talar till en mottagare. Det är där mitt engagemang ligger och det är det jag ständigt vill utveckla, vare sig det gäller en logotyp, en broschyr, en presentation eller rörlig grafik.

Startade Naula Design 2012

Jag startade min enskilda firma Naula Design när jag lämnade mitt inhouse-jobb år 2012. Som trycksaksansvarig kommunikatör på bostadsbolaget Uppsalahem lärde jag mig mycket, men friheten som frilansare gav mig möjligheten att bo och studera konst i Barcelona. Jag deltog där i ett flertal konstutställningar (emilnaula.com) och byggde parallellt grunden till Naula Design.

Ateljé i Dalarna

Efter fem år i Barcelona återvände jag hem till Dalarna med en fantastisk spanjorska som idag är min fru. Nu bor vi i ett hus i Djura, mellan Gagnef och Leksand, med våra två pojkar. På gården har jag inrett en liten ateljé. En otroligt fin tillvaro om jag får säga det själv.

Kundkontakten sköts främst digitalt och via telefon, men självklart reser jag också för att träffa de kunder som vill ha ett personligt möte.

Nog om mig, hur kan Naula Design hjälpa dig och ditt företag?

Ta kontakt

Se exempel på tidigare utförda arbeten eller läs mer om vad jag kan erbjuda dig och ditt företag.

Emil Naula formgivare, Naula Design
Naula Design grafisk form

Webbplatsen använder cookies.