Om Emil Naula, Naula Design, professionell grafisk formgivare sedan 2012

Om Emil Naula, Naula Design, professionell grafisk formgivare sedan…

Grafisk formgivare i Dalarna

Hej! Jag är Emil Naula, grafisk formgivare. Jag började arbeta på frilans från Barcelona 2012, men har nu återvänt till Dalarna och är bosatt i Djura.

Efter dryga tio år med min egen verksamhet som grafisk formgivare, arbetar jag idag heltid som kommunikationsansvarig på Unitedprofile i Djurås. Jag tar därför av förklarliga skäl ytterst få nya uppdrag.

Startade Naula Design 2012

Jag startade min enskilda firma Naula Design när jag lämnade mitt inhouse-jobb år 2012. Som trycksaksansvarig kommunikatör på bostadsbolaget Uppsalahem lärde jag mig mycket, men friheten som frilansare gav mig möjligheten att bo och studera konst i Barcelona. Jag deltog där i ett flertal konstutställningar (emilnaula.com) och byggde parallellt grunden till Naula Design.

Ateljé i Dalarna

Efter fem år i Barcelona återvände jag hem till Dalarna med en fantastisk spanjorska som idag är min fru. Nu bor vi i ett hus i Djura, mellan Gagnef och Leksand, med våra två pojkar. På gården har jag inrett en liten ateljé. En otroligt fin tillvaro om jag får säga det själv, som bara blev bättre när jag tackade ja till att bli en i gänget på det hyllade och härliga techbolaget Unitedprofile i Djurås.

Ta kontakt

Se exempel på tidigare utförda arbeten eller läs mer om vad jag kan erbjuda dig och ditt företag.

Emil Naula formgivare, Naula Design
Naula Design grafisk form

Webbplatsen använder cookies.