Tjänster: grafisk design, logotyper, grafiska profiler, presentationer, trycksaker, original, webbsajter, content, rörlig grafik, animationer

Tjänster: grafisk design, logotyper, grafiska profiler, presentationer, trycksaker, original,…

Mina tjänster

Jag kan erbjuda hjälp med flera olika delar inom din kommunikation. Det kan vara en enklare folder, en presentation eller kanske en skylt. Står du kanske inför att bygga upp ett nytt varumärke och vill ta fram en logotyp och grafisk identitet? Stort som smått så vinner du alltid på att ge ett professionellt intryck, jag hjälper dig gärna.

Logo, logotyp, logotype, logotyper, grafisk profil, grafisk identitet
LOGOTYP & GRAFISK PROFIL

Din logotyp har ett oerhört ansvar. Den ska inte bara vara en symbol för ditt företag utan också förmedla viktiga värden för ditt varumärke. Jag hjälper dig med tidlösa logotyper för dig som är nyuppstartad, men även kompletta visuella identiteter för ditt företag.


Trycksaker, bok, katalog, affischer, visitkort, flyer, pamflett, vykort, rollup, roll-up, dekor, foliering
ORIGINAL & TRYCKSAKER

Formgivning och originalarbete av alla typer av trycksaker. Broschyrer, montrar, bildekor, visitkort eller böcker. Antingen efter en förutbestämd form och/eller befintlig grafisk profil alternativt hjälp från grunden med idéer om innehåll, format och form.


PowerPoint, keynote, presentationer, bildspel
POWERPOINT-PRESENTATIONER

En ofta bortglömd pusselbit i företagets kommunikation. När du ska presentera det ekonomiska resultatet eller kanske din företagsidé så är presentationen otroligt viktig. Den ska inte bara vara tydlig och nå fram utan också upplevas professionell.


Animationer, rörlig grafik, motion graphics
RÖRLIG GRAFIK

Motion graphics är nuförtiden standard i digital annonsering, på sociala medier och i presentationer mm. Det är mer än bara animering, det är konsten att berätta något och att föra fram ett budskap, gärna på begränsad tid och med rätt känsla. Har du en utmaning? Hör av dig!


Illustration, infographics, grafisk formgivning
ILLUSTRATION & DESIGN

Penna och papper är härligt! Jag börjar ofta skissa för hand för att sedan digitalisera och färdigställa digitalt. Jag illustrerar dels privat (emilnaula.com) men självklart också i arbetet. Kartor, figurativa bilder, känslouttryck eller organisationsmodeller mm.


webbdesign, webbplats, responsiv hemsida, sociala medier, instagram, Facebook
WEBB & SOCIALA MEDIER

Att ha en webbplats har länge ansetts standard för seriösa verksamheter och idag väljer många företag också att synas i sociala medier. Jag hjälper dig både med webbplats och smarta och slagkraftiga inlägg eller stories för t ex Instagram.


Se exempel på tidigare utförda uppdrag.

Webbplatsen använder cookies.